Sociální sítě
Nahoru

Bulgari je vítězem prestižního ocenění „Hurun Best of The Best Awards “

Po nedávném slavnostním otevření nové vlajkové lodě Bulgari na třídě Canton Road ve městě Hong Kong, která je dnes domovem mnoha butiků světových luxusních značek a výběrových obchodních center, bylo Bulgari zvoleno jako nejlepší šperkařská značka u příležitosti vyhlašování jedenáctého ročníku „Hurun Best of The Best Awards “

„The Hurun Report Chinese Luxury Consumer Survey“ je znám jako nejvěrohodnější průzkum o nejbohatších obyvatelích Číny, konkrétně o jejich preferencích mezi luxusními značkami, nákupních zvyklostech a životním stylu.

Více než 370 multimilionářů se zúčastnilo letošního průzkumu a zvolilo Bulgari jako vítěze v kategorii nejlepší šperkařská značka. Prvenství prestižního ocenění ještě více upevnilo silnou pozici značky jako lídra čínského trhu luxusních šperků. Neodolatelný italský design, bohatá historie a inovace jsou atributy, díky kterým se Bulgari těší celosvětové oblíbenosti a popularitě.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.