Sociální sítě
Nahoru

Společnost Elite Bath součástí mimořádného projektu bydlení

Jedinečný projekt bydlení v exkluzivní lokalitě, to je Royal Triangle. Nový rezidenční projekt se nachází v sousedství Pražského hradu, na pomezí Střešovic, Ořechovky a Nového Světa. Royal Triangle je soubor vila-domů, vkusně a chytře navržených tak, aby majitelům poskytly domov, místo pro odpočinek a načerpání nové energie. Prostorný park v srdci areálu tuto myšlenku dále akcentuje a dodává celému komplexu vyváženost a harmonii, kterou ocení všichni budoucí obyvatelé. Architekti z ateliéru Schindler-Seko představují špičku mezi designéry prémiového bydlení v Praze. Jinak tomu nebude ani v interiérech, kde budou použity pouze exkluzivní materiály od špičkových značek. Koupelnové vybavení značek Villeroy&Boch nebo Dornbracht dodává společnost Elite Bath, která se postará také o individuální klientské změny.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.