Sociální sítě
Nahoru

Tresčí a degustační menu v Kampa Parku 2 za cenu 1

Luxusní restaurace Kampa Park si pro své členy věrnostního programu přichystala jedinečnou novinku – tresčí či degustační menu pro dva za cenu jednoho a to až do konce února. Vychutnejte si krémovou polévku z tresky polární s račími ocásky a zeleninou, pečenou tresku polární s ragú ze zelené čočky, omáčkou ze srdcovek a lyonskými bramborami, rýži à la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem… Za pětichodové Tresčí menu nyní zaplatíte jen 1 350Kč pro dvě osoby. Pokud nejste zrovna zarytým milovníkem ryb, nevěšte hlavu. Můžete totiž ochutnat degustační menu za 1 750Kč pro dva. Speciální nabídka platí pouze pro členy věrnostního programu Kampa Park, a pokud se mezi ně stále ještě neřadíte, můžete to ihned napravit. Stačí se podívat na stránky restaurace.

TRESČÍ MENU

Amuse bouche

Játra z tresky polární s jarní cibulkou a křupavým chlebem

Předkrm

Smažené jazýčky z tresky polární se salátkem z červené řepy a koprovým aioli

Polévka

Krémová polévka z tresky polární s račími ocásky a zeleninou

Hlavní chod

Pečená treska polární s ragú ze zelené čočky, omáčkou ze srdcovek a lyonskými bramborami

Dezert

Rýže à la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem

Cena: 1350 Kč

DEGUSTAČNÍ MENU

Tuňákové carpaccio a foie gras terina s uzenými kachními prsíčky a maracujovým coulis

Víno: – Vinařství Sonberk, Ryzlink Rýnský (Česká Republika)

Grilovaná chobotnice s kukuřičným pyré, stročkem černým a slaninovou pěnou

Víno: Bishop´s Leap, Sauvignon Blanc, Marlborough, Nový Zéland

Křupavý mořský vlk s confitem z vodnice a fenyklu a omáčkou z česnekové pažitky

Víno: Weingut Holzapfel, Gruner Veltliner, Federspiel, Wachau (Rakousko)

Hřbet z jelena Sika s houbami shimeji, kaštanovým pyré, růžičkovou kapustou a třešňovou omáčkou

Víno: Domaine d´Ardhuy, La Cabotte Colline, Cotes-du-Rhone (Francie)

Trilogie z hnědého másla s vanilkou z Madagaskaru a borůvkami

Víno: Muscat, Beaumes-de-Vanise, Vidal Fleury (Francie)

Cena menu o pěti chodech: 1 750 Kč, cena výběru vína: 595 Kč

V restauraci Kampa Park na vás čeká nejen vynikající jídlo a pití, ale také krásné prostředí, ve kterém alespoň na chvíli uniknete okolnímu světu.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.