Sociální sítě
Nahoru

Bulgari na týdnu módy v Miláně

Bulgari prezentovalo nové doplňky z podzimně – zimní kolekce v rámci výjimečné dlouho očekávané společenské akce v Hotelu Bulgari po čas týdne módy v Milánu.

Nová kolekce doplňků oslavuje prvek, který vstoupil do povědomí jako synonymum pro Bulgari – barevné kameny. Luxusní kabelky, hedvábné šátky a neobyčejné sluneční brýle vyzdvihují dvě ikonické kolekce, a to právě Serpenti vyznačující se motivy hada a linii Bulgari Bulgari, která je úzcespojená s modlou designu Géraltem Gentou historicky zodpovědným za Audemars Piguet Roayal Oak nebo Patek Philippe Nautilus. Po prezentaci byly významné osobnosti světa módy pozvány na večeři za doprovodu DJ setu od Med Marje. Mezi hosty nechyběli Valeria Golino, Alba Rohrwacher, Isabella Ferrari, Yi Zhou, Princess Lily zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Victoria Silverstedt, Giorgia Sinicorni, Alessandra Mastronardi, Song Jia, a Paz de la Huerta.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.