Sociální sítě
Nahoru

Důraz na minimalistický styl – v tomto duchu uvádí česká značka Pietro Filipi svou novou pánskou kolekci

Pánská kolekce jaro-léto 2015 je inspirovaná životem v pohybu a na cestách mezi světovými metropolemi. Klade důraz na minimalistický styl s výjimečnými detaily. Dlouhodobým trendem značky Pietro filipi je u pánských kolekcí kombinace struktur a materiálů, přičemž se řídí pravidlem „O co méně o to luxusnější“ s dokonalým vypracováním laserovými technologiemi. V kolekci jsou zastoupeny klubové blazery, kožené bundy, nové typy bluzonu, kratší délky kalhot a k létu patřící šortky ve velmi elegantním slim stylu. Co se týká barevnosti, se v pánské kolekci muži mohou odvážit sáhnout i po odstínech kiwi, banánové a malinové nebo zvolit letní camel tóny a camouflage. Vladimír je všestranný módní návrhář. Je úžasné, jak dokáže promíchávat v návrhářství i prvky užitého designu a umění. Jeho studijní začátky nás vedou do Ostravy, ze které zamířil do Prahy na VŠUP a pod vedením prof. Ak. Mal. Jiřího Pelcla si utvářel svůj umělecký pohled na svět. Následně ho, jak sám říká, čekala jeho životní zkušenost v podobě prestižního studia na univerzitě Rhode Island School of Design a Londýnské univerzity Art of London. Sám považuje za velký úspěch prosazení a reprezentování české návrhářské scény na Berlínském Mercedes Benz Fashion Weeku v roce 2011. Když ho vidíte mluvit o navrhování, jde z něj mladistvá avšak vyspělá energie. Velmi dobře si uvědomuje, co muž chce a v čem se cítí dobře. Nikdy nezapomíná na drobné detaily, které muži tak bytostně milují. Propracování střihu je pro něj téměř posvátnou věcí. Na druhou stranu je velmi rychle schopen následovat trendy a přejít skoro až do rebelského velmi uvolněného stylu tak, aby mužům nabídnul i trochu rozletu a možnost vyjádřit určitý volnější svůj styl.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.