Sociální sítě
Nahoru

Seryn Watches v Praze

Nezávislý hodinářský ateliér Seryn Watches, za kterým stojí Luděk Seryn z Mohelnice, se přestěhoval na pražské Vinohrady. Spolu s ním putovala ze severu Moravy samozřejmě také celá hodinářská dílna, včetně všech strojů, které využívá k výrobě zakázkových hodinek ze zlata. Ty budou nyní vznikat na nové adrese, kde jsou plánovány nejenom hodinářské workshopy, ale také klenotnické, prostřednictvím kterých, chce nadšený zlatník a hodinář zasvětit zamilované do tajů výroby snubních prstenů a památečních přívěsků. V novém ateliéru však nebudou vznikat pouze jeho slavné skeletony, které krok za krokem vznikají pod jeho rukama, ale budou nabízeny také různé opravy historických náramkových a kapesních hodinek. Důraz však bude samozřejmě na jedinečnou tvorbu, unikátní design a hlavně autentičnost vlastních hodinek.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.