Sociální sítě
Nahoru

Drahokam domácího baru

Možná se vám to už stalo – zcela výjimečná chvíle života si žádala skutečně výjimečný přípitek, jenže vy jste si náhle uvědomili, že si s přáteli či rodinou připíjíte z lahve, ze které se odměňujete i po každém náročnějším dni. V každém domácím baru by měl být pro takové chvíle skvost, který podtrhne význam skutečně výjimečné události. Právě pro takové okamžiky vyvinula značka Jameson svůj mistrovský kousek – Jameson Gold Reserve. Ne nadarmo se traduje, že Jameson Gold Reserve je přípitkovou whiskey kritiků. Její unikátní vlastnosti jsou výsledkem zrání „ve třech dřevech“ – tedy v panenských sudech z amerického bílého dubu, v sudech po bourbonu a po sherry. Jameson Gold Reserve spojuje desetileté a třináctileté whiskey. Sklenka tohoto výjimečného destilátu voní po dřevě, ječném sladu a obilí, se stopami sladkého sherry. Následně Vás překvapí medově sladká, vzápětí pak kořeněná chuť. Při důkladnějším vychutnávání můžete rozeznat dozvuk oříšků.

Jameson Gold Reserve, s cenou 1 290 Kč za 0,7 l, je přesně ta whiskey, kterou budete zapíjet ty nejlepší okamžiky vašeho života. Její zlatá etiketa bude ve vašem domácím baru zářit jako drahokam, který si získá uznání vašich přátel. Hodí se také jako zcela výjimečný dárek pro ty nejslavnostnější příležitosti.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.