Sociální sítě
Nahoru

Pojišťovák roku věří hodinkám Maurice Lacroix

Na ruce Jaroslava Besperáta, generálního ředitele České podnikatelské pojišťovny, mají své stále místo hodinky Maurice Lacroix z kolekce Masterpiece. Proč padla volba právě na ně a jak je s to pojištěním hodinek? Jde pojistit i skvosty třeba v milionových hodnotách? Podle Jaroslava Besperáta vám Česká podnikatelská pojistí cokoli. Švýcarské Maurice Lacroix patří ke špičkovým značkám, jak jste hodinky získal?

Vzhledem k mému sportovnímu vytížení jsem hodinky dříve nenosil. Když se blížily mé 40. narozeniny, rozhodli se kolegové obdarovat mě hodinkami Maurice Lacroix z kolekce Masterpiece. Model Lune Retrograde se tak stal mou denní výbavou a svůj den si už bez nich nedovedu představit. Oceňuji nejen originální design, ale hlavně kvalitu tohoto produktu, s kterým jsem velmi spokojen.

Od kolegů jistě takový dárek potěšil, ostatně vaší práce si cení i konkurence, loni jste získal titul Pojišťovák roku, že?

Je to pro mě pocta, neboť o vítězi rozhodují šéfové nejvýznamnějších pojišťoven, lidé, kteří vědí, kolik práce a úsilí je třeba vyvinout, pokud chcete úspěšně vést a rozvíjet firmu, v jejímž čele stojíte. Ocenění beru nejen jako ocenění osobní, ale i úspěch celého týmu a celé firmy. ČPP letos slaví 20 let působení na trhu. Za ta léta pojišťovna prošla obrovským rozvojem; spravujeme více než 1,5 milionu smluv a pečujeme o téměř 900 tisíc klientů.

Máte své hodinky pojištěny? A jak je to vlastně s pojištěním hodinek?

Hodinky do 20 tisíc korun jsou pojištěny v rámci pojištění domácnosti. Hodinky nad tento limit je nutné připojistit, je třeba doložit znalecký posudek a doklad o pořízení, fotodokumentaci, fakturu či jiný daňový doklad. Pojistit si své hodinky můžete na neopatrnou manipulaci, zničení, krádež či loupež s územní platností nejen v České republice, ale třeba po celém světě. Své hodinky mám samozřejmě pojištěné.

A co když se jedná o opravdu luxusní kousek, který stojí třeba milion?

V ČPP dokážeme vyjít vstříc i přáním našich VIP klientů s nadstandardními požadavky, pojistná smlouva je v takovém případě zpracována na míru a za individuálních podmínek. Výše pojistného se odvíjí především od zvolené pojistné částky. Pro představu cena ročního pojistného u hodinek v hodnotě kolem 300 tisíc korun začíná na částce 15 000 Kč. Případnému zájemci dokážeme pojistit i hodinky v milionové hodnotě, jejich ceně bude odpovídat samozřejmě výše pojistného.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.