Sociální sítě
Nahoru

Designové obklady rozsvítí interiér

Česká firma Aveton přichází na trh s luxusními skleněnými průsvitnými deskami Glasio, které nejen, že v místnosti významně vylepší akustiku, ale celý interiér povýší na designové architektonické dílo. Jejich povrch odráží světlo a může být tónován do libovolné barvy, která by se hodila třeba zrovna do vaší pracovny nebo obývacího pokoje. Přímo se nabízí umístění světelného zdroje mezi stěnu a průsvitný obklad. Díky členitému povrchu obkladů se desky doslova rozzáří v tónu zvolené barvy a v interiéru rozehrají měkkou a elegantně podmanivou hru světel. Díky tomu, že pohlcují zvuk a zlepšují akustiku, udělají desky Glasio dokonalý požitek třeba ze sledování domácího kina, ale zlepší i prostou srozumitelnost mluveného slova v místnosti, velice dobrým materiálem jsou tak nejen pro soukromé interiéry, ale u pro pracovny, divadla, koncertní síně a podobně. Pokud jimi chcete vyzdobit i svůj interiér, stačí společnost Aveton kontaktovat a domluvit se na řešení na míru.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.