Sociální sítě
Nahoru

Sledujte soutěž Chivas Masters a inspirujte se

Skotská prémiová whisky Chivas Regal hledá nový ikonický koktejl. Začal druhý ročník mezinárodní soutěže Chivas Masters a poprvé zamířil také do Čech. Sledujte, jak si vedou profesionálové z našich nejlepších barů. Možná právě oni namíchají vaši novou oblíbenou klasiku!

Prvotřídní skotská whisky Chivas Regal tvoří základ luxusních moderně-klasických koktejlů. Ty se dělí do čtyř období podle typických znaků pro každé z nich – „Klasické epochy“, „Poválečného boomu“, „Diskotékové éry“ a „Nové doby“. Profesionální barmani míchají ty nejlepší koktejly v rámci té či oné éry a nyní dostávají příležitost, že právě ten jejich se stane novou ikonou. O vítězi rozhodne mezinárodní soutěž Chivas Masters a vy můžete být u toho.

Už za několik týdnů bude jasné, kterých deset barů se zúčastní českého finále. Na něm budou jejich zástupci ukazovat, jak dokáží pracovat s legendárními koktejly i všemi klíčovými obdobími Chivas Regal. Odborná porota bude hodnotit technické zpracování každé éry, znalosti historie koktejlů, kreativitu, schopnost zaujmout příběhem koktejlu a pochopitelně chuť, vzhled a jméno koktejlu, s nímž bar soutěží.

Veřejné finále se odehraje 29. dubna v pražském Café Royal a na celou tu parádu se můžete přijít podívat i vy! Zástupce vítězného baru poletí v létě na dvoudenní globální finále Chivas Masters do New Yorku a po té do New Orleans na jednu z nejvýznamnějších barmanských akcí Tales of the Coctail.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.