Sociální sítě
Nahoru

Favorit je zpátky a imponuje ve velkém stylu

Legenda, na které kdysi toužil jezdit každý kluk v Československu, je zpět. Vybavena nejmodernější technologií, obohacena o originální prvky, s nízkou hmotností a špičkovým designem. Favorit už není jen závodním kolem. Tři varianty pro tři různé styly jízdy, pouze jediný stupeň výbavy – ten nejlepší a jednotná cena. Řemen místo řetězu, kotoučové brzdy, sedlo i madla z pravé kůže, zabudované výkonné a inteligentní osvětlení. Každý Favorit je vyroben ručně v Čechách, na míru. Zákazník si tak volí model dle preferované jezdecké pozice, nebo způsobu využití kola. Vybere si barvu, zvolí superlehký karbonový (1 kg) nebo klasický ocelový (2,3 kg) rám, může se rozhodnout mezi elektronickým, nebo klasickým mechanickým řazením převodů.

Favorit přináší kola krásná, lehká, jednoduchá na ovládání, spolehlivá a bezúdržbová. Favorit je zatím možné zadat do výroby výhradně na internetovém konfigurátoru na www.favorit.cz. Po zadání výšky, hmotnosti, délky rukou a nohou se nadefinuje ideální geometrie rámu kola. Zákazník tak má stoprocentní jistotu, že dostane Favorit, který mu bude dokonale sedět a bude odpovídat proporcím jeho těla.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.