Sociální sítě
Nahoru

První inteligentní hodinky Bulgari

První inteligentní hodinky Bulgari Diagono Magnesium zabezpečené technologií WISeKey, byly představeny na veletrhu v Basileji. Kombinace inteligentních hodinek Diagono Magnesium a Bulgari Vault aplikace umožňuje uživatelům bezpečně zálohovat jejich data online za použití bezpečnostních WISeKey technologií. V blízké budoucnosti může být kryptografický klíč, který je uložený v hodinkách Diagono Magnesium, použit například pro aktivaci vašeho chytrého telefonu, odemykání dveří a elektronických zámků jak doma tak práci, odemykání a aktivování alarmu, automobilu, lodi atd.… Další vymožeností, kterou tato inovace nabízí je, že po spárování vašeho telefonu s Bulgari Vault aplikací můžete platit pomocí NFC technologie. Nové inteligentní hodinky Diagono Magnesium perfektně odráží dualitu značky Bulgari na poli luxusních hodinek s italskými kořeny. Tak jako Leonardo da Vinci ztělesňoval nadaného umělce, ale i uznávaného vědce své doby, tak i Bulgari v sobě snoubí nadčasový italský design se švýcarským hodinářským “know how” s nejpokročilejšími švýcarskými technologiemi jako nabízí WISeKey. Některé značky nabízejí nezajímavé tak zvané “gadgets” hodinky, my ovšem představujeme luxusní nadčasové hodinky!” uvedl Jean-Christophe Babin, prezident společnosti Bulgari. WISeKey je švýcarská společnost, která představila koncept “WIS. Watch” během letošního ekonomického fóra v Davosu.

WISeKey předpokládá, že zařízení jako Diagono Magnesium změní náhled na tématiku zabezpečení osobních dat. “Časy, kdy jsme museli používat tolik elektronických a fyzických klíčů jsou pryč. S Diagono Magnesium bude váš klíč stále s Vámi. Technologie, kterou tento rok představuje WISeKey ve spolupráci s Bulgari na Basilejském veletrhu je speciální verze Bulgari Vault založená na WISeID osobním cloudu vyvinutém pro Bulgari ekosystém,” říká Carlos Moreira, CEO a zakladatel společnosti WISeKey.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.