Sociální sítě
Nahoru

Wine Club představil jedinečný tip na léto

Navoďte si prázdninovou atmosféru a vychutnejte si skleničku vína, ze které na vás dýchne letní vánek provoněný mořem. Na e-shopu www.wineclub.cz si lze vybrat hned z několika lahví od vinařství Domaine Tropez. Vinařství Domaine Tropez existuje od roku 1996, kdy investovalo do nákupu 36 hektarů původních AOC vinic Côtes de Provence. Následnými nemalými investicemi do modernizace sklepů a výrobních zařízení se vinařství zařadilo mezi přední představitele regionu Côtes de Provence.

Základní charakter vín Domaine Tropez utváří výjimečnost místního prostředí, pod silným vlivem jílových půd a písčito-vápencových usazenin v centru středomořského klimatu. Vinařství dále klade důraz na maximální podíl ručních prací na vinicích, ale i ve sklepích při zpracování hroznů a to v souladu se zásadami ekologického zemědělství. Následné pozdní sklizně za nízkých teplot pak dávají vzniknout jedinečným vínům Domaine Tropez plně odrážejících tradiční AOC Côtes de Provence.

Sand Tropez

60% Cinsault, 35%Grenache, Syrah 5%.

Víno světle lososové barvy s intenzivnm aroma citrusů a zralého exotického ovoce, v chuti plné s nádechy ananasu, meruněk a citrusové kůry v dlouhém závěru.

Servírovat při teplotě 10-12 °C

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.