Sociální sítě
Nahoru

Velikonoce v restauraci U Malířů

Hodujete hodně a často, anebo k tomu vždy potřebujete nějakou silnou záminku v podobě oslav nebo tradic? Pokud patříte ke druhé skupině, jistě se už poohlížíte po možnostech, kde si svátky jara užijete nejlépe. V případě, že navíc trpíte nedostatkem času a nemůžete se věnovat žádným přípravám a současně chcete, aby se to Vaše hodování odehrávalo na bezvadné úrovni – máme pro vás tip.

Oslavte Velikonoční svátky v restauraci U Malířů. Od Velkého pátku až do Velikonočního pondělí tu pro Vás nabízí čtyřchodové menu za přívětivou cenu 790 Kč.

Paštika z drůbežích jatýrek s chřestovo mascarponovou pěnou

***

Krémová řeřichová polévka s jarní zeleninou restovanou na másle

***

Wellington z králičího hřbetu s bramborovo kopřivovou kaší a pažitkovou

nebo

Grilovaný filet z tolstolobika s chřestovým ragú a glazovanou bílou ředkví

***

Jahodový cheesecake s mátovým sabayonem

Tradiční svátky si jistě prostředí tradiční restaurace zaslouží. Pánové se takovýmto druhem pozvání k velikonočnímu stolu mohou pasovat do role gentlemana, což jim může snadno pomoci vyhnout se (pokud se jim příčí) “pomlázkové aktivitě”. A navíc – po tom, co partnerka v rámci nabídky U Malířů zkonzumuje, jistě do příštího jara neuschne…

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.