Sociální sítě
Nahoru

Na velikonoční neděli ožije restaurace CottoCrudo rodinnou zábavou

Neděle 5. dubna bude již tradičně patřit v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague velikonočnímu veselí. Od 12:30 do 15 hodin proběhne oblíbený velikonoční brunch, který přinese bohatý program pro všechny hosty, zejména pak pro rodiny s dětmi. Šéfkuchař restaurace Luca De Astis spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti. Slavnostní brunch nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami, ústřicemi, uzeninou, sýry a saláty. Nově bude obohacen o tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche připravovat pokrmy, jako například risotto, gratinovanou pastu a mnoho dalších pochoutek, přímo před hosty. Nebudou chybět ani lahodné dezerty a bufet pro děti. Malí návštěvníci si užijí odpoledne plné zábavy díky bohatému programu dětského koutku například při hledání a malování vajíček. Velikonoční brunch je mezi návštěvníky restaurace velice oblíbený. Abychom jejich zážitek ze společně strávených chvil u výborného jídla ještě umocnili, připravili jsme pro letošní rok řadu novinek, které, jak věříme, zákazníky potěší,“ řekl Luca De Astis, šéfkuchař restaurace CottoCrudo.

Velikonoční brunch stojí 1 690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za poloviční cenu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.