Sociální sítě
Nahoru

Strongbow, jednička světového trhu v kategorii ciderů, se nyní představuje u nás

Celosvětově nejprodávanější jablečný cider bude během měsíce dubna k dostání i v České republice a rozšíří tím produktové i chuťové portfolio společnosti HEINEKEN ČR. Tento krok potvrzuje rostoucí trend a vysoký potenciál cideru v tuzemsku. Jablko je dobré. Strongbow je lepší. Strongbow na ledu je tou nejlepší volbou a možnost vychutnat si tento drink s přáteli je úplně nejvíc. Strongbow se prodává již ve více než 55 zemích po celém světě. Společnost HEINEKEN je největším výrobcem cideru na světě, každý sedmý prodaný cider na Zemi je právě Strongbow. „Strongbow Apple Cider je nejoblíbenějším ciderem na světě a jsme přesvědčeni, že své ambice naplní i na českém trhu,“ komentuje Richard Gažo, manažer značky Strongbow. Lidé si chuť a svěžest tohoto nápoje užívají každý den, nehledě na roční období. Strongbow, jak jej známe dnes, se vyrábí z 12 nejlepších jablečných odrůd, jejichž vlastnosti propůjčují cideru typicky svěží hořkosladkou chuť. Opravdové osvěžení s vlastnostmi jemné perlivosti, přírodní kyselosti a středním obsahem alkoholu 4,5 %. Chuťové vlastnosti cideru Strongbow oslovují i ty, kteří nemají chuť klasického piva příliš v oblibě. Po celém světě má tento cider své příznivce, a to jak v řadách žen, tak i mužů.

Českému trhu se Strongbow představuje ve třech osobitých příchutích: Strongbow Gold Apple se vyznačuje bohatým a komplexním aroma, v němž se snoubí paleta jablečných odrůd včetně charakteristické vůně odrůdy Golden Delicious. Květinový buket s bezovým nádechem nabízí příchuť Strongbow Eldeflower a třetí příchuť nese název Strongbow Red Berries, která překvapí nečekanou explozí chuti ve spojení granátového jablka, jahod, rybízu. To vše je zdůrazněno výraznými jablkovými tóny.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.