Sociální sítě
Nahoru

Storm a další týden slev

Pokud jste ještě letos nepořídili nějaký z nadčasových doplňků firmy Storm pro své ratolesti, či potřebujete věnovat drobný, avšak originální dárek, tak máte jedinečnou příležitost. Mezi 13. a 19. dubnem totiž v prodejnách Storm probíhá tradiční Týden slev, během kterého hodinky, šperky i doplňky pro pány i dámy této kultovní značky pořídíte s 25 % slevou. Stávající kolekce se nese v duchu neotřelých spojení, jako jsou moderní barvy v různých odstínech prokombinovány s tenkými pouzdry, industriálním designem i těmi nejluxusnějšími materiály. Pověstná sklíčka a vychytané ciferníky i inspirace přírodními tvary vytváří kolekci, které je ztělesněním nespoutané nápaditosti designerů Storm. Ti i přes použití různorodých detailů vytváří styl, který vždy překvapí a nikdy nevyjde z módy. Trvalé materiály jako ušlechtilá ocel, smalt, keramika, krystaly Swarovski a kůže. To jsou hodinky i šperky Storm, mezi kterými najdete doplněk pro každou příležitost. Nyní navíc o čtvrtinu levněji.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.