Sociální sítě
Nahoru

Vůně jako nový rozměr dech beroucího výhledu

Pohled na velkolepé panorama v nás vyvolává pocit úžasu i hluboké pokory k místu, jaké si krajina rozprostírající se před námi bezesporu zaslouží. Mistrovské dílo propojuje přírodní i lidské prvky složené do jedinečného a inspirativního obrazu působícího na všechny naše smysly. Právě takovým místem je i „luxusní kalifornská džungle“, kde se mísí bujnost přírody s tepajícím srdcem velkoměsta. Megalopole na horizontu a zeleň v popředí tvoří dokonalý výhled na „město andělů“ Los Angeles. Vidíme jej z dostatečného odstupu, aby nás nerušily jeho pachy a kakofonie zvuků, a zároveň jej máme jakoby na dosah. Magická vila Sheats Goldstein Residence uprostřed kopců západního Hollywoodu je dílem Johna Lautnera, který byl žákem legendárního amerického architekta F. L. Wrighta. Ze skla a betonu vytvořil Lautner svou ódu na krásu v 360° nabízející jedinečný výhled a pocit, jako bychom se ocitli ve stavu bez tíže. Dům připomíná vzducholoď plující na oblaku svěží zeleně a pokaždé překvapí zcela novým pohledem závisejícím na střídání dne s nocí, na počasí i na naší momentální náladě. Není ideálnějšího místa pro představení nového vonného opus značky Olfactive studio, než je právě legendární Sheats Goldstein Residence v Los Angeles, které si zahrálo v celé řadě hollywoodských filmů, mj. v Charlieho andílcích 2.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.