Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Rado pro dlouhé tratě

HyperChrome patří stabilní místo ve sportovní kolekci hodinek Rado. Na její špičce se ovšem nyní usadil model Rado HyperChrome Automatic Chronograph Tachymeter. Stylová high-tech keramika nejenže zajistí, aby s vámi hodinky držely tempo na kurtu, při běhu nebo v terénu, na vašem zápěstí skvěle padnou také ke smokingu na večerní událost. Jak značí jejich jméno, keramická luneta nese gravírovanou tachymetrickou stupnici. Výplň z materiálu Super-LumiNova ji činí viditelnou i po západu slunce. Tato funkce je absolutní nezbytnost pro sportovní nadšence – umožňuje měření rychlosti i vzdálenosti v závislosti na uplynulém čase. Značení na stupnici funguje nezávisle na měrném systému a je proto univerzálně použitelné. Ať už měříte kilometry nebo míle, můžete se na hodinky spolehnout. Rado ví, že hodinky mohou být jak funkční, tak estetické a pohodlné zároveň. Nový chronograf s automatickým nátahem je atraktivní na pohled i pohodlný k nošení. Jakkoliv náročný je váš úkol, díky lehké high-tech keramice budou hodinky příjemným společníkem. Tvrdost keramiky také zajistí, že vyváznou bez šrámů.

Pro fanoušky plasmou upravené keramiky je v nabídce i střídmější model Rado HyperChrome Automatic. Jeho části v barvě růžového zlata doplní metalický lesk keramiky. Ta je ovšem vyrobena bez použití kovu a neztrácí tak žádnou z výhod tohoto high-tech materiálu.

Unikátní metalický lesk plasmou upravené high-tech keramiky propůjčuje hodinkám sofistikovaný vzhled a sportovní dojem. Zářivá barva s časem zůstane nezměněna a zachová si svůj magickou podobu. Proces, se kterým přišla značka Rado jako první, udělá z atraktivních hodinek odolných proti poškrábání záležitost na celý život.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.