Sociální sítě
Nahoru

Nová divize zaměřená na starší Land Rovery

Společnost Jaguar Land Rover představí na show Techno Classica v německém Essenu, která začíná dnes, novou divizi Land Rover Heritage. Doplní tak nedávno vzniklé oddělení Jaguar Heritage a nabídne originální díly Land Rover pro různé historické modely, jejichž výroba skončila před více než 10 lety.

Karosářské díly, prvky výbavy a rozšířená nabídka náhradních dílů je k dispozici pro klasické Range Rovery, pro Range Rover P38 a Discovery 1 a 2. Land Rover Heritage poskytne důležité náhradní díly, které jejich majitelům dovolí vozy udržovat na nejvyšší možné úrovni. Pro Series I, II a III bude jejich počet postupně navyšován. Všechny jsou vyráběny s použitím původních výrobních postupů a všechny jsou dodávány se zárukou*.

Divize Land Rover Heritage je součástí oddělení Jaguar Land Rover Special Operations a byla vytvořena pro podporu značky, zachování bohatého historického dědictví a chce zlepšit péči o loajální zákazníky v rámci celosvětové prodejní sítě Land Roveru.

Výroba současného Defenderu se chýlí ke konci a značka Land Rover se zavázala dodávat náhradní díly pro tuto automobilovou ikonu dalších 15 let. Po tu dobu budou majitelé současného Defenderu schopni udržovat svůj vůz za pomoci originálních dílů Land Rover Heritage Parts, které budou k dispozici u prodejců Land Roveru po celém světě.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.