Sociální sítě
Nahoru

LYMFOM HELP CUP by Klára Spilková zahájen v Olomouci

V neděli 12. dubna proběhl první z pěti charitativních golfových turnajů v rámci LYMFOM HELP CUP by Klára Spilková. Akci organizuje golfová agentura Bestalent Golf a finanční výtěžek z plánovaných golfových turnajů bude věnován občanskému sdružení LYMFOM HELP, které podporuje pacienty trpící  maligním lymfomem neboli zhoubným lymfatickým nádorem. „Naše přání je vybrat pro LYMFOM HELP sto až dvě stě tisíc korun na podporu rehabilitačních pobytů pro pacienty,“ uvádí organizátor akce Martin Bešta.

V 10:15 vystartovali hráči ve svých károvaných trikotech s cílem dorazit co nejdříve k jamce číslo 8, kde již na ně čekala nejlepší česká golfová hráčka, Klára Spilková. Po několika uvítacích slovech s kapkou humoru přišla na řadu tvrdá práce – odpálení míčku co nejblíže k jamce, neboli v golfovém slovníku vložená soutěž NEAREST TO PIN. Nebylo to nic jednoduchého a nejblíže dostřelil Jaromír Hájek a vyhrál tak fotoaparát od značky CANON. Pár vyvolených také našlo vlastnoručně podepsané míčky, které odpalovala sama Klára. Z této vložené soutěže se pro LYMFOM HELP vybralo téměř 18 000 Kč. Po nedělním turnaji v Olomouci se LYMFOM HELP CUP by Klára Spilková přesune do Čech, a to konkrétně do Prahy, Mladé Boleslavi a Sokolova. Zakončení proběhne na konci srpna na Karlštejně. Klára, jako patronka akce, se zúčastní každého turnaje. Hráči se tak mohou těšit na osobní setkání a dokonce  s ní porovnat své síly ve vložené soutěži PAR3. Firmy mají jedinečnou možnost stát se partnerem golfové tour LYMFOM HELP CUP by Klára Spilková a těšit se z jejích benefitů. Jedním z nich je devíti jamková hra s patronkou projektu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.