Sociální sítě
Nahoru

Ford Vignale Mondeo přináší prémiovou kvalitu

Ford Motor Company dnes odhalulil produkční verzi Fordu Vignale Mondeo – prvního z řady unikátních vozů Ford Vignale vyznačující se prémiovou kvalitou a nabídkou exkluzivních služeb na míru. Každý model Ford Vignale se dokončuje ručně ve Vignale Centre, speciálním výrobním zařízení v rámci továrny Ford ve španělské Valencii. Ford Vignale Mondeo, které je dostupné se čtyřdveřovou karoserií a jako kombi, se vyznačuje vynikajícím odhlučněním, jako první Ford v Evropě přichází s technologií aktivního potlačování hluku Active Noise Cancellation. Exkluzivní vzhled a provedení vozu podtrhuje kožené čalounění sedadel a palubní desky s prošíváním tuxedo, zvláštní odstín metalického laku Vignale hnědá Nocciola a speciální design litých kol. Informace o cenách a výbavě zákazníci naleznou na speciální webové stránce Ford Vignale. Tento model bude od května možné objednat po celé Evropě v prodejnách Ford Store. Jeho ceny začínají v ČR částkou 929 990 Kč.

Ford Vignale Mondeo disponuje pokročilými technologiemi, jako je systém Pre-Collision Assist s detekcí chodců, který dokáže snížit závažnost čelního střetu s jinými vozy nebo s chodci, případně pomůže řidiči zcela zabránit některým nehodám. Nabídka výkonných a úsporných pohonných jednotek zahrnuje nový vznětový motor Ford 2,0 l TDCi Bi-Turbo 154 kW a zážehový EcoBoost o výkonu 176 kW. V nabídce se objeví také inteligentní pohon všech kol iAWD, jenž v případě nutnosti automaticky zlepšuje trakci nebo ovladatelnost vozu.

Zákazníci Vignale mohou po celou dobu vlastnictví vozu využívat speciální služby sestavené na míru svých individuálních požadavků, za tímto účelem mají k dispozici manažera Vignale a bezplatnou asistenční linku Vignale OneCall poskytující své služby 24 hodin denně.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.