Sociální sítě
Nahoru

Značka DS na 16. autosalonu v Šanghaji

Mezinárodní autosalon v Šanghaji otevře své brány veřejnosti 21. dubna. Pro novou automobilovou prémiovou značku DS, která se inspiruje od toho nejlepšího z francouzského luxusu a pro kterou je Čína nejdůležitější zemí z hlediska strategie mezinárodního rozvoje, jde o setkání, na nemž nesmí chybět. Značka DS v Číně funguje již tři roky a hodlá se zde dále rozvíjet. Během posledních 12 měsíců uvedla na čínský trh 3 modely, které ve specializované prodejní síti představují 82 % prodejů. Nyní v současné chvíli uvádí na evropský a čínský trh novou DS5! A jako důkaz svých ambicí zde odhalí speciální edici nové DS 5: model DS 5 Golden Mat. K vidění v hale 7.1. DS Automobiles, nová prémiová značka skupiny PSA, nemohla měsíc po svém oficiálním vstupu na trh na ženevském autosalonu opominout 2. velké mezinárodní setkání roku: šanghajský autosalon. Čína dnes zůstává pro značku DS prioritou. Důkazem je její stánek, kde v Číně poprvé představí své logo „DS Automobiles“, svůj podpis „Spirit of avant-garde“ a svůj nejnovější model, novou DS 5. Tento vůz, který je skutečnou vlajkovou lodí značky, dokonale ztělesňuje identitu DS a je uváděn na trh současně v Evropě i v Číně.

„Uvedení nové DS 5 ve stejnou chvíli v Evropě a v Číně je důležitým krokem naší strategie internacionalizace a produktového rozvoje. Naším konečným cílem je nabízet řadu 6 světových automobilů!“ uvedl generální ředitel značky DS Yves Bonnefont.

Na stánku o ploše 986 m2 v hale Premium 7.1 bude vystaveno 10 modelů DS včetně nové DS 5. Návštěvník se bude moci ponořit do světa elegance, péče o detail, designu a technologií a prohlédnout si modely DS od symbolu odkazu značky, vozu DS 23, přes vozy DS 5 LS a SUV DS 6 po novou DS 5 Golden Mat a show-car DS 5 MoonDust.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.