Sociální sítě
Nahoru

Revoluce Astron pokračuje novým kalibrem s funkcí Dual-Time

V roce 2012 byl představen model Astron GPS Solar s kalibrem 7X, v roce 2014 se tato kolekce rozšířila o kalibr 8X druhé generace s chronografem a letos revoluce Astron neztrácí dech a přináší nový kalibr, navržený zejména pro ty, kdo cestují po světě. Celosvětový úspěch řady Astron GPS Solar na prestižním trhu hodinek snad nemá v posledních letech obdoby a příchod kalibru Dual-Time je dalším důkazem, že GPS Solar je technologická platforma, která nabízí skutečné, praktické a všeobecně uznávané výhody. S hodinkami Astron GPS Solar Dual-Time nemůže být cestování po světě snadnější. S využitím energie světla se připojují na síť GPS, udávají čas s přesností atomových hodin a pouhým stiskem tlačítka se nastaví na vaše aktuální časové pásmo. S novým kalibrem Dual-Time nyní můžete zjistit, kolik je hodin nejen tam, kde právě teď jste, ale také ve vašem domácím časovém pásmu, a to na jednoduchém 12hodinovém vloženém číselníku se zvláštním indikátorem AM/PM. Kromě toho je na pozici 2 hodin umístěn retrográdní ukazatel dne v týdnu a na 4. hodině datumovka. Datum je díky věčnému kalendáři Astron správné každý den až do 28. února 2100 a nařizování hodinek je jednoduché díky funkci elektronického nařízení v korunce. Cestování je plné stresů. S hodinkami Astron jich však trochu ubude.

Stejně jako u všech hodinek Astron jsou číselníky čisté, jasné a snadno čitelné. Pouzdro je ručně leštěné unikátní technikou, kterou používá výhradně Seiko, totiž technikou zaracu. Díky ní pouzdro nezkresluje a každý odraz světla je ostrý. Široká škála barev číselníků je možná jen díky tomu, že Seiko je mistrem v hospodaření s energií hodinek. Tyto jedinečné číselníky jsou produktem technického mistrovství. Vlastní, speciálně vyvinutý modul GPS je natolik energeticky úsporný, že umožňuje takové množství různých barev. Náramky jsou sestaveny z individuálně navržených článků, a proto dokonale padnou na zápěstí – abyste se cítili pohodlně, jakkoli a kamkoli cestujete. Pět modelů je v titanovém pouzdře a tři v oceli.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.