Sociální sítě
Nahoru

Degustace tokajských vín a signature koktejly od Ádáma Vincze

Tento týden, konkrétně ve dnech 21.–25. dubna, můžete v Buddha – Bar Restaurant Prague objevovat chutě Maďarska. Potěšeni budou hlavně milovníci dobrého vína a netradičních koktejlů. Ve čtvrtek zde proběhne ochutnávání vín z vinařských oblastí Tokaje. Degustace bude spojena s večeří; speciální menu v pan – asijském stylu párované s vínem připravil šéfkuchař Lukáš Želechovský. Od úterý do soboty bude rovněž za barem hostovat Ádám Vincze, Bar Manager z budapešťské pobočky sítě Buddha Bar Restaurant. Při degustaci tokajských vín 23.4. 2015 přijedou představit svá vinařství tři maďarští vinaři z oblasti Dizsnókö, Szent Tamás a Sauska. V rámci degustace od 18 hodin mají hosté příležitost ochutnat celkem 13 tokajských vín, například Mád Furmint 2013 (Szent Tamás), Tokaji Late Harvest 2012 (Disznókö) nebo Cuvee 7 Villány 2011 (Sauska). Ve 20 hodin následuje večeře párovaná s vínem. Menu je složeno ze čtyř chodů: Ceviche z mořského vlka s guacamole, hovězí Tataki s omáčkou Ponzu, grilované kalamáry s omáčkou Pesmol a sladká kokosová rýže s jahodami. SIGNATURE KOKTEJLY OD ÁDÁMA VINCZE 21.–25. 4. 2015: Ádám Vincze působí v Buddha-Bar Klotild Palace v Budapeti od roku 2012. Z pozice Bar Supervizora se díky svému talentu dostal až na nejvyšší pozici Bar Managera. V Praze předvede vysoké barmanské umění, pro hosty si připravil to nejlepší ze svých vlastních koktejlových receptur. O BUDDHA BAR RESTAURANT PRAGUE: Buddha Bar Restaurant Praha najdete na adrese Jakubska 8 v centru hlavního města, patři do sítě restaurací Buddha Bar, jejichž kolébkou je Pařiž. Dnes už mohou hosté zavítat do celkem 15 poboček restauraci Buddha Bar mimo jiné v Dubaji, Londýně, Káhiře nebo v Monte Carlu. Jejich specialitou není jen jídlo prvotřídní kvality zaměřené na asijsko-pacifickou kuchyni. Na hosty čeká také unikátní atmosféra, která zve k odpočinku od každodenního městského shonu za hudebního doprovodu živého DJ. Do Buddha Baru často míří celebrity a lidé z nejvyšších pater businessu i politiky. Pravidelně se tu také konají módní a hudební akce. Vice informaci o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.