Sociální sítě
Nahoru

Cartier odhalil nový parfém Vétiver Bleu

Vétiver Bleu (200 ml: 2 570 Kč) od dvorní parfumářky domu Cartier Mathilde Laurent je v pořadí již šestou vůní z kolekce parfémů Eau de Cartier, které jsou každoročně představovány v novém provedení. Pro tento rok Mathilde vytvořila komplexní a nadčasovou vůni zakomponováním silného vetiveru do lehké a svěží kompozice, kterou Cartier oslovuje muže i ženy, a Vétiver Bleu tak rozhodně není pouze mužskou záležitostí. Vůně sjednocuje tělo a duši unikátním a rozmanitým složením plným hlubokých tónů a jemného aroma. Hlavu parfému tvoří máta, která se v prvních tónech svěže rozvoní a příjemně ochladí tělo. Propojení smyslů umocňuje ledově modrá barva flakonu v elegantním oválném provedení se skleněnou kapkou čeřící vodu na dně lahvičky. Počáteční svěžest se po chvíli přemění v příjemné zemité aroma a lékořici v srdci parfému. Základ pak tvoří kouřově dřevité tóny hlavní složky, kořene vetiveru rostoucího v oblasti tropické Asie, který dodává parfému klasický maskulinní nádech. Díky vzácným esenciálním olejům, které jsou z vetiveru získávány zmrazením a konzervací v arktických teplotách je harmonická vůně zdrojem inspirace a energie doslova po celý den. Zbavte se zažitých klišé, oprostěte se od konvencí a podlehněte exkluzivní vůni, která podtrhne vaši individualitu a nezávislost a zaplaví smysly hlubokými a příjemnými pocity.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.