Sociální sítě
Nahoru

Latinská Amerika v gurmánském Bulgari hotelu v Miláně

Epicurea Food Festival pokračuje v milánském hotelu Bulgari s šéfkuchařem Virgilio Martinezem: Kulinářský zážitek na pomezí avantgardní a tradiční jihoamerické kuchyně. Po předešlém úspěchu večeří v podání světových mistrů na poli gastronomie přichází nový kulinářský zážitek v režii peruánského šéfkuchaře Virgilio Martineze, tvůrce nové éry Latinsko-americké kuchyně. Jeho styl je typický neobvyklými ingrediencemi a příchutěmi dávných dob jako je tráva, kořínky, houby, borůvky, různé typy solí a samozřejmě spousty masa a čerstvých ryb. Není divu, že se stal majitel několika restaurací šéfkuchařem číslo 1 v Latinské Americe. U příležitosti výjimečné akce Epicurea přivezl Virgilio svěžest peruánských ingrediencí přímo do restaurace milánského hotelu Bulgari. Virgilio představil své menu, na kterém spolupracoval šéfkuchař hotelové restaurace Roberto Di Pinto, který na počest váženého hosta připravil speciální pokrm inspirovaný koktejlem, kterým byl on sám uvítán v londýnské restauraci samotného peruánského šéfkuchaře. Tímto ale nezapomenutelná pouť světových chutí nekončí. Mezi dalšími umělci na poli gastronomie se objeví například Magnus Nilsson z restaurace 1000 km severně od Stockholmu. Do července pak milánský hotel Bulgari v rámci slavností Epicurea přivítá ještě vycházející hvězdy jako jsou René Redzepi a Luca Fantin.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.