Sociální sítě
Nahoru

Rado jako Oficiální časomíra J&T Banka Prague Open 2015

Švýcarská hodinářská značka Rado se představí v roli Oficiální časomíry tenisového turnaje J&T Banka Prague Open, který se uskuteční v hlavním městě od 27. dubna do 2. května. Tento antukový turnaj se pořádá již šestý rok po sobě v tenisovém klubu Sparta Praha a utká se zde na 32 hráček z celého světa. Tento turnaj je největším turnajem žen v České republice. Jako Oficiální časomíra bude v místě turnaje Rado měřit čas každého zápasu svými rohovými hodinami v modelu HyperChrome.

Oficiálními hodinkami turnaje J&T Banka Prague Open se stane model Rado HyperChrome Court v oranžovém provedení. Rozdrcená břidlice, štěrk a cihly jsou použity na oranžový povrch nejznámějších tenisových dvorců. Rado ve své tenisem inspirované kolekci HyperChrome používá směs materiálů zahrnující high-tech keramiku, tvrzenou ocel a hladký kaučuk pro sportovní náramky.

Antukový povrch kurtu zpomaluje míčky a dává jim velkou rotaci, bere tak pryč výhodu hráčů s tvrdým podáním. Tento povrch je naopak velmi ku prospěchu hráčům od základní čáry, jimž umožňuje skluz a nabízí tím velkou atrakci při sledování zápasů.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.