Sociální sítě
Nahoru

Oficiálními vozy letošního Wimbledonu budou modely luxusní značky Jaguar

Značka Jaguar se stala oficiálním partnerem Wimbledonu. Pro letošní mistrovství dodá 170 vysoce výkonných vozů. Jde především o vozy z modelové řady XE, XF a XJ. Mezinárodní mistrovství se koná od 29. června do 12. července. Sportovní ikona a ambasador značky Jaguar José Mourinho získal svou první zkušenost s Wimbledonem při prohlídce, kterou pořádal člen výboru AELTC a bývalá britská tenisová hvězda Tim Henman. José Mourinho si prohlédl historické okolí SW19 a následoval stopy šampionů až k centrálnímu dvorci. „Wimbledon je více než Grand Slam. Máte velké turnaje, velké zápasy, ale Wimbledon je Wimbledon. Tradice a historie kolem tohoto turnaje je velkolepá. Ve vašem sportovním životě jsou zásadní momenty. Ve fotbale je to třeba hraní ve Wembley. Wimbledon je velmi podobný. Je ale těžké vysvětlit tu auru – přijdete a cítíte ji,“ řekl José Mourinho. „Wimbledon je britským symbolem, který je celosvětově uznávaný jako vrchol mezinárodního sportu. Neexistuje žádná jiná událost jako tato,“ dodala Laura Schwab, UK Marketing Director Jaguar Land Rover. „Když mluvíte o Wimbledonu jako o typickém turnaji a nedílné součásti britského kalendáře, můžete stejně tak mluvit i o luxusní britské značce Jaguar. Myslím, že se skvěle doplňují,“ podotkla bývalá tenisová jednička Velké Británie Tim Henman. Ten je nyní členem výboru All England Lawn Tennis and Croquet Club. „Rádi uvítáme Jaguar jako partnera Wimbledonu a zároveň také do rodiny celosvětových prestižních značek. Jsme hrdí na naše britské dědictví a těšíme se na další skvělý turnaj s jednou z nejznámějších luxusních značek v Británii,“ uvedl Mick Desmond, Commercial Director at the AELTC.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.