Sociální sítě
Nahoru

Pálffy Palác myslí na svátek matek

Blíží se svátek matek. Tedy těch, které nás vybavily do života a mnohé nám daly. Toho co možná chceme a umíme to ocenit, ale také třeba toho, co nechceme. A tak navštěvujeme různé odborníky, například v podobě koučů a psychosomatiků, a zbavujeme se emocionálních nánosů, které jsou dle našeho názoru pro náš další život nežádoucí.

Zkusme se, ale aspoň na krátkou chvíli, zastavit a pohlédnout na své maminky jinou optikou. Pokusme se svá očekávání o tom, jaké by měly být a jak by se k nám měly chovat, odsunout do pozadí a zeptejme se jich na jejich vlastní sny. A pokud na to sami nemáme “odvahu”, pojďme jim rovnou vytvořit nějaký zážitek. Třeba ten v podobě návštěvy terasy v restauraci Pálffy Palác. Mají tu pro Vás víkendovou nabídku v podobě “Mother’s day offer”. Stavte se na dezert, kávu a sklenku sektu či vína za 350 Kč. Ochutnat můžete například Levandulové créme brûlée, Čokoládovou pěnu s mořskou solí a čokoládovou drobenkou anebo Profiteroly plněné rumovou zmrzlinou s rozinkami polévané horkou čokoládou. Krom toho na Vás v Pálffy čeká ještě jedno milé překvapení.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.