Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o košili na míru se značkou Suit & Me

Pod značkou Suit & Me se prezentuje pražské renomované zakázkové krejčovství na Vinohradech, a to již s 21 lety zkušeností. Zaměřují se především na výrobu ručně šitých obleků, ale šijí také saka, kabáty, kalhoty i košile na míru, samozřejmostí je pak široká řada doplňků. Nenaleznete u nás však vzorové obleky, které bychom pouze upravili pro vaše proporce – pro každého zákazníka vytváříme jeho unikátní střih, kdy odebereme až 40 měr, podle nichž pak renomovaní krejčí v Hongkongu nastříhají a sešijí látku – z širokého výběru mnoha set vzorů“ říká Václav Kotýk zastupující společnost. „Nejste tak limitováni téměř žádnými hranicemi a můžete si vytvořit svůj osobitý styl. Poradíme Vám také, jak Váš styl zdůraznit – a společně vše doladíme do nejmenších detailů. Hotový vlněný oblek, který šijeme za cenu od 11.990 Kč, tak můžete mít již do 4 týdnů spokojeně na sobě“ doplňuje. Pro čtenáře portálu iLuxus navíc připravil speciální soutěž o jeden voucher na zakázkově šitou košili na míru. Stačí odpovědět na otázku: Značka Suit & Me kombinuje jaké dva oděvní styly? Odpověď stačí poslat na adresu soutez.iLuxus@rf-hobby.cz , a to do konce května.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.