Sociální sítě
Nahoru

Venkovní osobitá umyvadla

Pohled z okna už zcela jasně naznačuje, že přichází čas, kdy jaro je zde a léto se brzy začne ptát nakolik máme připravenou zahradu na grilování, posezení s rodinou či přáteli či jen sladký odpočinek. A pokud ne nutně zahradu, tak třeba terasu či balkon, který dokážeme k těmto činnostem využít. Petra Šafářová přináší odpověď těm, kteří vědí, že voda v těchto prostorách není jen k zalévání záhonů či truhlíků, ale také k prostému umytí rukou, ovoce či zeleniny či k prostému uhašení žízně. Nová kolekce designových zahradních umyvadel, s cenovkou kolem 25 000 Kč, je právě v prodeji a nabízí širokou škálu barev a tvarů avšak jednotu v kvalitě zpracování a v užitné hodnotě. Umyvadla se dodávají připravena pro instalaci, již s retro kohoutkem a přípravou na odpad. Petra Šafářová čerpá z přírodních motivů, ale také v několika kolekcích vzdává hold kubismu či vyzývá na souboj geometrii a její širokou škálu tvarů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.