Sociální sítě
Nahoru

Alena Šeredová hostem Venetian Heritage Gala sponzorované značkou Bulgari

Bulgari se pro tento rok stalo hlavním sponzorem společenské akce Venetian Heritage Gala, neoficiálního zahajovacího ceremoniálu benátského bienále, které se řadí mezi nejvýznamnější výstavy současného umění ve světě. Při této významné události předala Marchesa Valentina Marini Clarelli Nasi architektu Peter Marino cenu, oslavující jeho celoživotní zásluhy a neutuchající oddanost při zachovávání skutečného pokladu, jakým italské město Benátky je. Pod vlivem svých kořenů, které sahají až 2700 let zpět do historie, cítilo Bulgari silnou potřebu podpořit tento neobyčejný akt. Bulgari společně se známým architektem a hlavně přítelem značky uveřejnili seznam dvou malířských děl, konkrétně Saint Jerome In The Desert a Saint Agatha in Jail Visited By Saint Peter And An Angel, které mohou být restaurovány a zachráněny díky jejich štědrému daru. Pro potěšení všech přítomných hostů byly vystaveny unikátní šperky z kolekce high jewelry, které poodhalily kouzlo ikonických kolekcí, jako jsou Serpenti a Diva. O celovečerní zábavu se tentokrát postarala díky živému vystoupení ikona z města New York, DJ Mad Marj. Mezi významnými hosty byli: architekt Peter Marino, modelka Alena Šeredová a Alessandro Nasi, Lilly Zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Emanuele Filiberto Prince of Venice and Piedmont, Nicola and Beatrice Bulgari, Sandro Kopp, Marchesa Valentina Marini Clarelli Nasi a Prince Amyn Aga Khan.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.