Sociální sítě
Nahoru

Lymfom Help Cup by Klára Spilková

V neděli 31. 5. proběhl další z pěti charitativních golfových turnajů v rámci Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková. Tentokrát na golfovém hřišti Prague City golf. Skvělé zázemí, partneři tour a krásné počasí uvítali všechny hráče, kteří se v 10:00 rozešli systémem Canon na své jamky. Akci Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková organizuje golfová agentura Bestalent Golf a finanční výtěžek z plánovaných golfových turnajů bude věnován občanskému sdružení LYMFOM HELP, které podporuje pacienty trpící  maligním lymfomem neboli zhoubným lymfatickým nádorem. „Naše přání je vybrat pro Lymfom Help sto až dvě stě tisíc korun na podporu rehabilitačních výjezdů pro pacienty.“ uvádí organizátor akce.

Průběh turnaje

Při zahájení turnaje v 9:30 popřál organizátor turnaje, Martin Bešta, všem hráčům „hezkou hru“ a vyzval je znovu k dobrovolnému příspěvku na jamce č. 18, kde již na ně čekala nejlepší česká golfová hráčka, Klára Spilková. Jako patronka celé tour se s každým fligthem vyfotila a za její motivace hráči neváhali a přispívali na občanské sdružení Lymfom Help různými částkami v řádu stovek a tisíců korun. Všichni hráči si na této jamce s Klárou Spilkovou i zasoutěžili a to ve vložené soutěži NEAREST TO PIN. Opět, jako již při prvním turnaji v Olomouci, na hráče s nejbližšími odpaly čekaly výhry v podobě fotoaparátů od značky CANON. Z této vložené soutěže se pro Lymfom HELP vybralo přes 15.000Kč.

Čekají nás další turnaje!

Po nedělním turnaji v Prague City golf na Zbraslavi se Lymfom Help Cup by Klára Spilková bude konat již za týden v Mladé Boleslavi, následně v Sokolově a ukončení proběhne na nádherném golfovém hřišti na Karlštejně.

Klára, jako patronka celé tour, sdílí s hráči radost z vybraných částek, které poputují na dobrou věc. Konkrétně na podporu ozdravných pobytů pro pacienty s maligním lymfomem. Hráči se tak mohou těšit na osobní setkání s touto českou golfovou ikonou a dokonce s ní porovnat své síly ve vložené soutěži PAR3. Firmy mají jedinečnou možnost stát se partnerem Lymfom Help Golf Tour a těšit se z jejich benefitů. Jedním z nich je devíti jamková hra s patronkou projektu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.