Sociální sítě
Nahoru

Shakespearovy hry opět zpříjemní letošní léto. A značka Krušovice bude tentokrát při tom

Značka královského piva Krušovice se letos stala partnerem Letních shakespearovských slavností, které začínají 25. června na Pražském hradě. Současně jsou Krušovice i partnerem premiéry letošního ročníku. Tou bude slavná hra Romeo a Julie s Terezou Voříškovou a Janem Sklenářem v hlavních rolích. Režiséry inscenace je tvůrčí tandem SKUTR (Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský). Partnerství tak dále posiluje spojení královského piva a Pražského hradu. Partnerem letošního ročníku se stala značka Krušovice také proto, že na Pražský hrad prostě patří – ostatně se Správou Pražského hradu spolupracuje dlouhodobě a podporuje i místní expozice. Partnerství na divácky oblíbených a hojně navštěvovaných Letních shakespearovských slavnostech je tak dalším logickým krokem spolupráce – a to i proto, že Krušovice mají na Pražském hradě už historicky rádi. Na tomto pivu si pochutnávala celá řada korunovaných (i nekorunovaných) hlav, počínaje samotným císařem Rudolfem II. „Partnerství na Letních shakespearovských slavnostech si velmi vážíme. Dokazuje, že záběr naší značky je skutečně široký, a je pro nás ctí, že můžeme podpořit i tuto významnou kulturní událost,“ uvedla za značku Krušovice hlavní manažerka Lenka Kroupová.

Na letošní shakespearovské slavnosti se diváci mohou těšit od konce června do začátku září. Hrát se budou slavné Shakespearovy hry Mnoho povyku pro nic, Sen noci svatojánské, Zkrocení zlé ženy i Veselé paničky windsorské. Na Pražský hrad dále zavítá ostravská komedie Jak se vám líbí. Z Bratislavy zavítá na Nejvyšší purkrabství energií sršící komedie Večer trojkrál’ový alebo Čo len chcete maďarské režisérky Enikő Eszényi.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.