Sociální sítě
Nahoru

O Basket – víc než jen kabelka

Elegance a praktičnost nejde vždycky dohromady, Italskému návrháři Emanuele Magentovi se to ale v případě novinky O Basket povedlo více než na jedničku! O basket má štíhlý tvar, ještě více podtržený vyčnívající vnitřní taškou s geniálně řešeným zapínáním – zavazovací koženou šňůrkou částečně ukrytou v neviditelném tunýlku. Potřebuješ volné ruce na telefonování, nakupování nebo třeba jízdu na kole? Dlouhý popruh je přímo určen k nošení tohoto super módního košíku přes rameno, tzv. cross body. Ukápla ti na O Basket zmrzlina? Jednoduše ji v mžiku setři. O Basket je omyvatelný, pružný a barevný! Vyber si odstín, který se ti nejvíce líbí a kombinuj s mnoha vzory vnitřních tašek.

Příjemně malý, ale přitom dostatečně prostorný. Součástí tohohle originálního kousku od firmy Fullspot může být a většinou je plátěná taška s přesahem, která pojme všechny potřebné nezbytnosti. Stačí utáhnout a vyrazit. Na výběr jsou rozmanité motivy, které připomínají indiánské léto, grafickou éru 60. let nebo rozkvetlou louku. Dokonale tak ladí s odstíny těl z materiálu EVA a s barvou koženkových popruhů.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.