Sociální sítě
Nahoru

Nový paprsek světla Jour d’Hermes Gardénia

Jour d’Hermès vypráví od svého vzniku příběh, který je stejně tak jedinečný jako univerzální. Příběh o narození ženy a jejím znovuzrození, o její kráse odrážející se ve světle Hermès.

Jako symbol ženskosti zvolil Jean-Claude Ellena květinu. „V láhvi jsou květiny, nic než květiny, záplava květin,“ říká. Gardénie se stala srdcem této nové, opojně smyslné vůně. Pod světlem jediné květiny se probouzí nový den. Nový odstín, intenzivní a plný kontrastů, slunný, odhalující aspekty ženskosti v celé jejich zneklidňující kráse. Gardénie, jedna a mnoho. Květinový bukét v sobě kombinuje vůni růží, tuberózy a jasmínu. Exotické tajemství okouzlující duši svou bohatostí.

Flakón Jour d’Hermès Gardénia se inspiroval tradiční estetikou Hermès, zachovávajíc klasickou čtvercovou základnu v kombinaci s dokonalými křivkami navrženými Pierrem Hardym. Paprsek světla, zachycený v odraze pevného skla, zbarvuje flakón anýzovým odstínem vykreslující tvary vůně. Ta je dostupná v butiku Hermès od června za 3 450 Kč, 85ml, EDP.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.