Sociální sítě
Nahoru

Noste si v kabelce designovou záložní baterii

Potřebujete, aby vám baterie v chytrém telefonu nebo tabletu vydržela co nejdéle, i přesto, že budete dlouhodobě používat aplikace, které baterii rychle vybíjí? Jestliže cestujete a často potřebujete navigaci, rádi si na cestách krátíce dlouhou chvíli sledováním filmů či surfováním po internetu, bude se vám hodit mobilní zdroj energie APC Mobile Power Pack. Jde o malou přenosnou krabičku, kterou snadno schováte do kabelky či batůžku. I přes své miniaturní rozměry vás osvobodí od závislosti na elektrické zásuvce, která není všude dostupná. Externí baterie APC Mobile Power Pack byla navržena tak, abyste mohli využívat aplikace, které potřebujete, a to kdykoli a kdekoli. „Třeba stáhnout e-maily nebo jiné dokumenty, připojit se na Twitter nebo nahrát fotografie a videa z festivalu – to už nebude problém. Díky novému záložnímu zdroji energie nemusíme nervózně sledovat indikátor baterie a doufat, že se telefon nevybije,“ říká František Mikeš, obchodní ředitel divize ITB společnosti Schneider Electric. Přenosný záložní zdroj energie dokáže minimálně jednou plně nabít tablet nebo až čtyřikrát chytrý telefon. APC Mobile Power Pack lze zakoupit ve dvojím provedení – v lesklém bílém nebo černém. Vypadá tedy atraktivně, a to i v obývacím pokoji vedle jiných technologických vychytávek a chytrých zařízení. Záložní baterii navíc můžete po nabití nechat v tašce na notebook, kabelce či batohu celé týdny, aniž by došlo k výrazné ztrátě energie. Je totiž pozoruhodně efektivní pro uložení a zachování energie. Cena 1155 Kč za provedení M5 (5000 mAh) a 1540 Kč za M10 (10.000 mAh).

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.