Sociální sítě
Nahoru

Nové Vertu klanící se automobilce Bentley

Vertu, přední světový výrobce luxusních mobilních telefonů, představuje svůj druhý telefon na počest pětileté spolupráce s Bentley Motors: Vertu Signature pro Bentley. Vertu Signature pro Bentley byl k vidění na řadě klíčových akcí po celé léto, včetně jeho debutu na Goodwood Festival of Speed (25. – 28. června) a později na Pebble Beach Concourse d’Elegance (16. srpna), před jeho oficiálním uvedením na trh, které je plánováno na 18. září 2015. Tento jedinečný telefon je inspirován Bentley Mulsanne Speed. Signature Bentley byl designově inspirován vlajkovou lodí společnosti Bentley Motors. Polštářek z uhlíkových vláken sdílí stejné designové prvky, které můžeme najít na modelu Bentley Mulsane Speed, stejně jako leštěné strany z nerezové oceli, které mají vroubkovanou úpravu připomínající ovládací prvky v Bentley, a černá telecí kůže Beluga, která obaluje převážnou část telefonu, pochází ze stejné koželužny, kterou používá automobilka. Telefon je taktéž zdoben Bentley Flying B Titanium znakem.

Na první pohled viditelné Bentley Flying B logo je umístěno na přední straně telefonu, zdobené safírovým sklem přes klávesnici. Stejně jako toto logo i software telefonu byl inspirován Bentley, můžeme zde tedy najít jedinečné tapety s motivy Bentley, menu telefonu podobné tomu ve voze či další grafické detaily inspirovány Bentley ovládacím systémem. Signature S Bentley rovněž zahrnuje jeden rok bezplatného přístupu k službě Vertu Concierge , která poskytuje pomoc a asistenci expertů v různých aspektech a je navržena tak, aby uspokojila všechny vaše potřeby 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.