Sociální sítě
Nahoru

Salonní péče pro váš běžný den

Výrobce originální české kosmetiky určené pro profesionální péči, společnost Mako Butterfly, přichází na trh s novou řadou kosmetické péče Essenté, díky které si můžete dopřát profesionální kosmetickou péči i v pohodlí vašeho domova. Essenté je profesionální kosmetickou značkou, jejíž celý vývoj probíhá na území České republiky. Je výsledkem několikaleté práce týmu českých odborníků, kteří si rozhodli splnit si svůj sen – vyvinout a vyrobit špičkovou řadu kosmetiky, která bude plně srovnatelná s tím nejlepším, co se v současném světě kosmetiky a profesionální péče o pleť nabízí. „Chtěli jsme dokázat, že i malá, ryze česká firma je schopna vyvinout kosmetiku, která bude svou kvalitou, účinky, parfemací, ale i designem a dalšími drobnými, ale důležitými detaily plně srovnatelná s nejlepšími světovými značkami, a uspokojí tak i ty nejnáročnější klientky,“ říká Denisa Jasinská, jednatelka a majitelka společnosti.

Základem filozofie Essenté je skutečnost, že kosmetické přípravky by neměly mít jen pěsticí a dekorativní účinky, ale měly by aktivně napomáhat ke zlepšování zdravého stavu a vzhledu pokožky. Volba aktivních látek a dalších složek jednotlivých přípravků kosmetiky Essenté, stejně jako jejich přesný poměr i výrobní postup, jsou postaveny na nejmodernějších vědeckých poznatcích z oblasti kosmetologie a dermatologie. Řada Essenté Professional Basics je určena především pro profesionální péči v kosmetických salonech. Kromě dnes již běžně používaných aktivních látek jsou zde využity především účinky AHA a BHA kyselin a peptidů. Její filozofie je založena na čtyřech základních krocích, které by mělo obsahovat každé profesionální ošetření – 1. čištění, 2. exfoliaci, 3. regeneraci a 4. ochraně. Pro každý z těchto kroků nabízí jeden či více přípravků, a to včetně mycí emulze s AHA kyselinami, AHA peelingu, enzymatického peelingu nebo několika boosterů pro intenzivní péči o různé typy pleti. Součástí řady je i lehký ochranný krém SPF 15, který je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku, kterou chrání před buněčným poškozením způsobeným UVA i UVB zářením.

Řada Essenté Moisturizing Care je určená k dlouhodobé hydrataci pleti a k její ochraně před vlivy vnějšího prostředí. Náš věk, pohlaví, genetické dispozice, stravovací návyky či pitný režim, to je jen několik z celé řady faktorů, které hydrataci pleti ovlivňují. K zajištění správné hydratace pleti není důležité jen množství vody, ale také to, jak efektivně je voda v pokožce vázána a využívána. Nadbytečná hydratace může za určitých podmínek působit na pleť podobně nepříznivě jako ta nedostatečná. Platí zásada, že zvlhčovat pokožku je velmi jednoduché, avšak docílit její optimální hydratace, a tento stav udržet, je náročné a složité. Vyžaduje to kvalitní přípravky, které kůži ochrání v každém prostředí stejně jako nepoškozený kožní film.

Více o produktech na www.essente.cz .

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.