Sociální sítě
Nahoru

Slavné osobnosti doplní své róby o šperky Bulgari u příležitosti zahajovacího večera MFF v Karlových Varech

50. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech opět letos přivítá významné hosty z řad tisku a známých osobností politického a kulturního života. Zahajovacího večera se zúčastní také bývalá první dáma České republiky a spoluzakladatelka Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 Dagmar Havlová, herečka Jitka Schneiderová, návrhářka Beata Rajská.

Dagmar Havlová doplní svou večerní róbu značky ALAE by Lenka Vacvalova o šperky Bulgari. Úspěšná divadelní a filmová herečka pro tento výjimečný večer, nesoucí se v duchu krásy filmového umění, zvolila náušnice z kolekce Diva vytvořené v bílém zlatě doplněné o diamanty, spolu s náramkem z ikonické kolekce Serpenti a prstenem z kolekce B.zero1, oboje provedené v bílém zlatě s diamanty.

Beata Rajská také svou večerní róbu doplní o šperky Bulgari. Úspěšná podnikatelka pro tento výjimečný večer, nesoucí se v duchu krásy filmového umění, zvolila náramek, prsten a náušnice z kolekce Serpenti. Luxusní šperky, vytvořené v růžovém zlatě doplněné o diamanty a uhrančivý rubelit, byly vybírány speciálně k její večerní róbě značky Beata RAJSKA, která je stejně okouzlující jako historie šperkařského domu Bulgari.

Jitka Schneiderová, svou večerní róbu značky LaFormela doplní o šperky Bulgari. Představitelka několika hlavních rolí pro tento výjimečný večer, nesoucí se v duchu krásy filmového umění, zvolila náušnice z kolekce Diva vytvořené v bílém zlatě doplněné o diamanty, spolu s prstenem z kolekce Diva provedeným v bílém zlatě s diamanty a černým onyxem.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je bezpochyby největším filmovým festivalem v České republice a je vnímán jako jeden z nejvýznamnějších filmových festivalů střední a východní Evropy. Každý rok se zde představí bezpočet snímků z domácí i zahraniční produkce. A nejen díky tomu se festival těší velké oblibě mezi příznivci filmu a odbornou veřejností.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.