Sociální sítě
Nahoru

Celebrity dressing Pietro Filipi

Na letošním jubilejním 50. ročníku KVIFF představil designérský tým Pietro Filipi své vybrané – red carpet looky z kolekcí pro sezonu jaro-léto SS 2015 i podzim-zima 2015-16. Tyto kolekce se nesou v duchu klasické jednoduché elegance a v duchu DNA značky. U pánské kolekce tak dominují barvy, jako je klasická černá, tmavě modrá a odstíny camel. U klasické části kolekce zaměřené na obleky a smokingy je jasná čistá střihová silueta a minimalismus snoubící se s dokonale propracovanými detaily. Odlehčené denní verze obleků jsou pak kombinací odstínů mramoru a kouřové camel barvy. Pánská kolekce Pietro Filipi s názvem “válka struktur a barva tvé duše”, je ve znamení kombinací použití mnohotvárných struktur a přírodních barev. Progresívní a přesto elegantní kolekci skvěle vypracovaných oděvů z vytříbených materiálů doplňují velkorysé klobouky. „Chtěl jsem navrhnout oblečení pro muže, kteří dokáží ocenit krásu materiálu a originální design”, říká Vladimír Staněk, designér pánské kolekce Pietro Filipi. Po značce Pietro Filipi sáhl při závěrečném ceremoniálu i Kryštof Hádek. Při přebírání ocenění, tedy křišťálového globu za nejlepší herecký výkon ve filmu „Korby a Užovky“, zvolil skvěle padnoucí klasický černý smoking. Pro tuto sezonu totiž převládá trend spicfazón i v black tie, proto i smoking, který oblékl Kryštof Hádek má klopu střiženou „do špičky“, která dává tělu správnou proporci.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.