Sociální sítě
Nahoru

Summer Party Invitation ve znamení prestiže a šampaňského Veuve Clicquot

Pod názvem Summer Party Invitation se v rámci výročního padesátého Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech konala další velkolepá akce pouze pro zvané v pětihvězdičkovém Retro Riverside hotelu. V předvečer Moët party tak žádal o pozornost konkurent ze světa luxusního šampaňského, Veuve Clicquot. Ten provázel hosty celým večerem v mnoha svých alternativách, hned jako welcome drink třeba v podobě žhavé novinky letošního léta Veuve Clicquot Rich, tedy ve variaci určené k podávání na ledu se zázvorem, okurkou, pomerančem nebo plátkem papriky. Svěží náboj prestižních bublinek v doprovodu delikates z vyhlášené karlovarské restaurace La Terrazza si užívali všichni přítomní milovníci okázalosti, které mediálně sdružily nejenom portály iLuxus.cz a LuxuryGuru, ale také vyhlášená Fashion TV v čele s půvabnou moderátorkou a nově i módní designérkou Lenkou Vacvalovou. Nechyběla ale třeba ani odzbrojující Jitka Krulcová, šéfredaktorka bible českého luxusu, magazínu Top Class. Po úvodním slově večera, kterého se ujala moderátorka a především zakladatelka společnosti Bling-Bling Jana Štefánková, pozvaní hosté z řad předních podnikatelů, umělců a politiků shlédli lehce extravagantní módní přehlídku z dílny nadějného českého designera Petra Kaloudy, jenž je pro svůj rukopis přirovnáván k českému Gallianimu. Uvolněnou atmosféru v poklidném resortu kousek za lázeňským městem podpořila v pozdějších hodinách večera i degustace prémiových rumů a koňaků Hennessy, jejichž chuť si přítomní užívali za doprovodu uměleckého programu vybraných exotických tanečnic z VIP Champagne Lounge pražského klubu Hot Peppers. Skvělým – a rozhodně podnětným – zátiším pro společenskou konverzaci nejvýznamnějších hostů z českého byznysu kolem luxusu byly vitríny s hodinkami Audemars Piguet nebo expozice nožíře a rytce Alexandra Pospíšila, jehož mistrná řemeslná práce je vyhledávána sběrateli a znalci z celého světa. Počasí večeru příliš nepřálo, ale hosté, kterým by byla na venkovní terase zima, se mohli alespoň v myšlenkách uchýlit na rajské Seychely – jedním z hlavních partnerů večera byl totiž i rezidenční projekt Eden Island Seychelles.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.