Sociální sítě
Nahoru

Společnost Inbar Diamond Center věnovala diamant na pomoc dětem

Společnost Inbar Diamond Center, která působí na českém trhu od roku 1995, věnovala na charitativní aukci Happy Family Prague diamant, který se vydražil za 50 000 korun českých. Diamant s mezinárodním certifikátem GIA o velikosti 0,41 karátů a v čistotě VS1-G pomohl dětem z Dětského domova Racek, které díky pomoci Inbaru budou moci strávit krásné prázdniny na letním táboře. Během let si společnost Inbar díky své odbornosti vybudovala stabilní postavení v oboru a je uznávaným partnerem v oblasti prodeje diamantů nejen u nás, ale také v zahraničí. Tato významná společnost nabízí prodej investičních diamantů se zárukou mezinárodních certifikátů GIA a HRD dle požadavků společností a v neposlední řadě vysoce kvalitní servis pro každého zákazníka, jehož součástí je odborné bezplatné poradenství. Nově Inbar nabízí též ucelenou kolekci šperků včetně zakázkové výroby a úpravy šperků. Naše jméno je důležitou vizitkou, která jde před námi a jsem nesmírně ráda, že nás naši stávající zákazníci doporučují dále, protože to znamená, že jsou s našimi službami spokojeni a jsme pro ně zárukou solidnosti a důvěryhodnosti, která je v tomto oboru velmi důležitá,“ říká spolumajitelka společnosti Ina Kirshner a dodává: „Jsme společností, která myslí na pomoc těm, kteří ji potřebují, a proto jsem s potěšením kývla na možnost věnovat diamant, který byl vydražen ve prospěch dětského domova v rámci dne Happy Family Prague.“

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.