Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice k 55. výročí chronografu Grand Seiko Spring Drive

Od jejich zrodu v roce 1960 je pro všechny hodinky Grand Seiko, nabízené v hodinářství Koscom, charakteristické stejné odhodlání dostát ryzím základům hodinářského řemesla: přesnost, životnost, čitelnost a krása. Tato limitovaná edice k 55. výročí se vyznačuje zdokonalením každé z těchto základních charakteristik Grand Seiko. V této limitované edici se skrývá jedinečný strojek Spring Drive, který je speciálně vyladěný pro dokonalejší přesnost. Volbě jednotlivých krystalových oscilátorů byl věnován náležitý čas a péče, což zajišťuje přesnost +/- 0,5 sekundy za den (+/- 10 sekund za měsíc). Emblém lva z 18karátového zlata zdobící oscilační závaží symbolizuje zvýšenou přesnost. Jde o vůbec první hodinky Grand Seiko, u nichž byla použita keramická luneta. Tmavě černá keramika na lunetě propůjčuje hodinkám křehký a rafinovaný vzhled. Keramika je sedmkrát tvrdší* a o 25 % lehčí než nerezavějící ocel a je odolná proti poškrábání. Její povrch je speciálně leštěný na nejvyšší možnou míru, takže výsledkem je trvanlivý a mimořádně rovný zrcadlový povrch. Této limitované edici Grand Seiko udává tón její charakteristická barva. Ručičky chronografu jsou ve zlatém tónu, který tvoří výrazný a elegantní kontrast s modrým ciferníkem a zajišťuje vynikající čitelnost stopek.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.