Sociální sítě
Nahoru

Solution: designové řešení zdravého spaní

Kvalitní postel a zároveň designový solitér v interiéru nemusí být pouze obrazem budoucnosti. Český výrobce Blanář nábytek, který se již čtvrtstoletí věnuje produkci lehacího nábytku, představuje nejnovější trend postelí box-spring Solution. Základním prvkem postele je spodní matrace s bonellovým jádrem, která je uložena v rámu nahrazujícím u lůžek typu box-spring lamelový rošt. Tato základna dokáže lépe bodově reagovat než většina lamelových roštů a slouží jako ventilační a ortopedický podklad horní matrace. Za vrchní matraci je optimální zvolit tu ze studené vysoce elastické pěny. Konstrukce se speciálně strukturovaným povrchem v oblasti ramen, beder a pánve garantuje vynikající přizpůsobení tělu a optimální proudění vzduchu, a tím zabezpečí ideální spánkové klima. Box-spring Solution se může pochlubit originálním proplétaným čelem postele se zajímavým proševem. Úložný prostor, který je vyžadován hlavně českými zákazníky, se otevírá z boku pomocí plynových pístů. Rozměry lůžka jsou 201x60x208 cm (š/v/h). Box-spring Solution lze koupit přímo u výrobce Blanář nábytek nebo například v obchodním řetězci Kika. Cena box-springu Solution je od 17 999 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.