Sociální sítě
Nahoru

LBM otevírá butik Tory Burch v České republice

Tory Burch po řadě světových úspěchů přichází do Prahy, kde 29. července otevírá svůj první butik v České republice. Nový obchod najdou zákazníci v Pařížské ulici, na pražské luxusní nákupní třídě. Tory Burch chce v Praze navázat na svůj dosavadní úspěch v Evropě, kde již otevřela butiky v Paříži, Londýně, Mnichově, Miláně, Římě a v Istanbulu. Butik se nachází v historickém centru Prahy. Na ploše 160 metrů čtverečních ve dvou podlažích nabízí kompletní kolekci Tory Burch, včetně konfekce, bot, kabelek, doplňků, šperků a hodinek. Na fasádě butiku nechybí ani charakteristický elegantní mosazný detail, podpis Tory Burch, podle kterého poznají zákazníci butik na první pohled. Interiér je, stejně jako u všech ostatních butiků, navržený Tory Burch a architektem Danielem Romualdezem tak, aby dýchal rezidenční atmosférou.

Značka Tory Burch vstoupila na trh roku 2004, kdy otevřela malý butik v sousedství manhattanské Nolity, a její klasické a bohémské estetično zaujalo znalce vkusu od samého počátku. Umění, hudba, cestovaní, interiéry a vlastní styloví předchůdci jsou inspiracemi pro její kolekce. V posledních 10 letech se společnost vyvinula v globální značku s více než 150 butiky po celém světě.

Butik najdete na adrese Pařížská 18, Praha 1.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.