Sociální sítě
Nahoru

Omega představuje letní noc se zářivým měsícem v úplňku

Nový inovativní model hodinek OMEGA Speedmaster White Side of the Moon, který není inspirován zážitky astronautů, ale pohledem na nejbližší nebeské těleso ze Země, uzavírá exkluzivní kolekci, v níž se nejprve objevily černé hodinky Speedmaster Dark Side of the Moon a následoval je model inspirovaný měsíčním prachem – šedé Speedmaster Grey Side of the Moon. Jasně bílé Speedmaster White Side of the Moon připomínají závazek značky OMEGA neustávat ve vývoji a tvořit unikátní časomíry za pomoci moderních výrobních procesů. Tento poutavý model je již třetím v sérii keramických modelů.

Bílý číselník ze zirkonové keramiky ladí s hodinkovým pouzdrem ze stejně zářivého materiálu a leštěná keramická luneta nese tachymetrickou stupnici s údaji z chrom-nitridu. Tlačítka jsou taktéž leštěná a zcela nezávislá, proto zde nehrozí riziko poškození při nesprávné manipulaci. Lisované safírové sklo je opatřeno antireflexní vrstvou na obou stranách. Jednoduché ručky ve stylu modelu Moonwatch a indexy jsou rhodiované a vyrobeny z bílého 18 karátového zlata.

Barevnou výjimkou je na číselníku červeně zakončená vteřinová ručka chronografu a nápis Speedmaster. Mimostředná vteřinová ručka hodin běží na pozici 9. hodiny, zatímco malý číselník na pozici 3. hodiny slouží zároveň jako 60 minutový a 12 hodinový sčítač chronografu. SPEEDMASTER WHITE SIDE OF THE MOON jsou dodávány na bílém koženém náramku s titanovo-keramickou překlápěcí sponou, což tento model zároveň odlišuje od jeho hodinkových sourozenců. Leštěné zadní dýnko hodinek je doplněno o průhled ze safírového skla a nese po svém obvodu nápis z chrom-nitridu: „White Side of the Moon“. Srdcem těchto osobitých hodinek je kalibr OMEGA 9300 – první manufakturní co-axiální strojek s chronografem.

Více na www.dusak.cz .

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.