Sociální sítě
Nahoru

Prestižní antiperspiranty Perspirex

Silné a nadměrné pocení může být příčinou mnoha společenských nepříjemností. Způsobuje osobní nejistotu, znesnadňuje kontakt s okolím, je překážkou při běžných a každodenních činnostech, omezuje při práci… Pro všechny ty, kteří trpí tímto problémem a nemohou najít vhodné a účinné řešení, jsou tu nové efektivní antiperspiranty Perspirex, které regulují pocení v podpaží (roll-on) a na dlaních a chodidlech (lotion).

Lidský organismus obsahuje až 4 miliony potních žláz rozmístěných po celém těle. Ve vyšší koncentraci se nacházejí v podpaží, na dlaních a na chodidlech. Jejich funkcí je produkce potu, což je potřebný a přirozený proces. Část populace však trpí nadměrným pocením, které může být nepříjemným problémem. Z toho důvodu existuje na trhu řada antiperspirantů, které tvorbu potu regulují. Perspirex se však od všech ostatních podstatně liší. Jeho složení je založeno na alkoholové bázi, na rozdíl od jiných produktů, které jsou založeny na vodě. Je neparfémovaný a nešpiní. Jeho složky reagují s vodou v potních žlázách a tím je uzavírají a snižují produkci potu až o 65 %! Žlázy se znovu otevírají po čase, během obnovovacího procesu pokožky, kdy se stará kůže loupe a s ní se odstraňují i uzávěry potních žláz.

Přípravky Perspirex se aplikují denně, vždy večer před spaním, a to po dobu, než se dostaví požadovaný výsledek (obvykle jeden týden). Poté se používá zhruba každou třetí noc. V případě citlivé pokožky se aplikuje každý druhý večer po dobu dvou týdnů. Kůže musí být před aplikací zcela suchá a nepoškozená. Po nanesení se nechává zaschnout, ráno jej smyjete mýdlem a vodou.

PERSPIREX Original Roll-on

Perspirex Original Roll-on je vysoce účinný antiperspirant, který poskytuje dokonalou ochranu proti nadměrnému pocení v oblasti podpaží. Přípravek využívá chlorid hlinitý, jenž zamezuje pocení i zápachu a systém péče o pokožku APX, který minimalizuje podráždění běžně spojené s používáním jiných antiperspirantů s obsahem chloridu hlinitého. Pouhá jedna aplikace tohoto antiperspirantu zůstává účinná pod dobu minimálně tří dnů.

obsah/cena: 25 ml / 320 Kč

PERSPIREX Hand and Foot Lotion

Perspirex Lotion je vysoce účinný antiperspirační krém, který poskytuje dokonalou ochranu proti nadměrnému pocení v oblasti dlaní a chodidel. Přípravek využívá chlorid hlinitý, který zamezuje pocení i zápachu a systém péče o pokožku APX, jenž minimalizuje podráždění běžně spojené s používáním jiných antiperspirantů s obsahem chloridu hlinitého. Pouhá jedna aplikace tohoto antiperspiračního mléka zůstává účinná pod dobu minimálně tří dnů.

obsah/cena: 100 ml / 430 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.