Sociální sítě
Nahoru

Na zahradách jsou v kurzu exkluzivní povrchy

Pokud vybíráte dlažbu a líbí se vám jednoduchost a čistý pravoúhlý design, inspirujte se u velkoformátových tvarů. Získáte nejen trendy řešení, ale také praktický povrch se snadnou údržbou. Dlažba uvedených parametrů má široké využití a hodí se například na terasu, zahradu, chodníky či příjezdové cesty v okolí domu. Velké formáty u dlaždic opticky sjednocují prostor a vyvolávají pro svůj nekomplikovaný a čistý vzhled dojem luxusu. V poslední době jsou čím dál oblíbenější pravoúhlé tvary. Dlaždicové sestavy jsou navíc flexibilní. Díky tomu vám umožní kreativně kombinovat jednotlivé kameny daného formátu. Položená plocha tak získává jedinečný a exkluzivní výraz, který nutně nemusíte vidět u souseda ani na žádném jiném venkovním prostoru,“ říká technik Václav Henžlík ze společnosti BEST. Velkoformátové dlaždice mají různé typy povrchů – od hladkých přes vymývané, tryskané, broušené, reliéfní až po vysoce elegantní. Jedinečnou estetickou úroveň povrchů dotváří i použitý hedvábný lak, který je vytvrzen infra nebo UV zářením. Povrch dostává hedvábně matný lesk a barvy pak exkluzivní výraz. Takto ošetřené povrchy dlažeb získají vynikající ochranu s minimálními nároky na údržbu. Své kouzlo má i otryskáním zušlechtěný vysoce luxusní povrch, vyrobený dle speciální receptury nepravidelným promícháním barevných drtí a standardního betonu.

Velkoformátové rozměry dlažeb jsou oblíbené i pro svoji jednoduchou údržbu. „Oproti menším dlaždicím mají méně spár, proto se v nich tolik neudržují povrchové nečistoty. A pokud zvolíte například dlažbu s povrchem, ošetřeným lakem a vytvrzeným zářením, jak uvádíme v předchozích větách, máte skutečně vyhráno,“ uzavírá technik společnosti BEST Václav Henžlík. BEST Belisima nabízí sestavu 3 elegantních pravoúhlých kamenů, je vhodná pro pojezdové i pochozí plochy. K dispozici je ve čtyřech povrchových úpravách – jako standard, sametová, inspiro, antico – a několika barevných variantách. Zajímavou variantou je například inspiro (lze ho pořídit v úpravě UV zářením i infrazářením), jež zaujme nepravidelným promícháním použitých drtí a standardního betonu, i půvabnými přechody barev jedné v druhou. Výrobní postup je chráněnou technologií společnosti BEST. Dlažba BEST Belisima disponuje rozměry od 146 x 146 mm po 146 x 296 mm, lze ji pořídit za cenu od 652 Kč/m2 včetně DPH. Dlažbu lze kombinovat se sestavou velkoformátových kamenů BEST Beleza. BEST Beleza představuje velkoformátovou dlažbu, skládá se z 3 pravoúhlých kamenů většího formátu. Nabízí noblesu a eleganci pro pojezdové i pochozí plochy. K dispozici je ve čtyřech povrchových úpravách – standard, sametová, inspiro, antico, pořídit ji lze v několika barevných variantách. Dlažbu lze jednoduše a velmi elegantně kombinovat se sestavou drobnějších kamenů dlažby BEST Belisima. Dlažba BEST Beleza je k dispozici v rozměru od 296 x 296 mm po 296 x 594 mm za cenu od 652 Kč/m2 včetně DPH.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.